Biztonsági kerítések, kapuk, rácsok, korlátok

Szakembereknek

Felületkezelés és felhasznált anyagok

Duplex felületkezelés - 20 év garancia korrózió védelem


FELHASZNÁLT ALAPANYAGOK


Termékeinket kizárólag olyan alapanyagokból készítjük, amelyek rendelkeznek Gyártói Megfelelőségi Nyilatkozattal, ugyanis elkötelezett hívei vagyunk a minőségi termékek gyártásának.


FELÜLETKEZELÉS


ROTOP Biztonsági kerítéseknél DUPLEX felületkezelési technológiát alkalmazunk.


Tüzihorganyzás

Első lépésként az összeállított kerítés táblák tüzihorganyzott felületet kapnak. Amely eljárás lényege, hogy a horgany magas hőmérsékleten az alapfém felületébe diffundál. A tüzihorganyzott acélszerkezetek évtizedeken át ellenállnak a korróziónak. Ez az eljárás egyszeri nagyobb befektetést jelent, amely pár éven belül megtérül, mert jóval tartósabb védelmet jelent a szerkezetnek egy egyszerű festéssel szemben.  Porfestés

Porfestett felület az esztétikus megjelenés mellett számos előnyt biztosít kerítéseinknek. Technológiából adódóan a porfestett felület rendkívül tartós, rugalmas és hőálló. Profestéssel bevont kerítéseink jól ellenállnak az UV sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak.
 

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a horganyréteg védi a festékréteget a felhólyagosodástól, felválástól, miközben a festékréteg védi a horganyfelületet a lassú cinkkorróziótól.
 

Célunk olyan, minőségi Biztonsági Kerítések gyártása, amelyek egyszeri befektetéssel szinte örök védelmet nyújtanak az Ön létesítménye számára. 

PORSTAT Ipari és Szolgáltató Bt.
2440 Százhalombatta, Szabadság út 2.

TÉRKÉP

 

Kulics Tamás tel.: +36 30 934 96 71 
kulics@porstat.axelero.net

 

Kovács Dávid tel.: +36 30 596 9179

dkovacs01@gmail.com

 

 

 

Partnereink

 

TUNGSRAM

ZARGES

ASB GMBH

HAILO Hungária Kft.

 


MINŐSÍTÉS

ALKALMAZÁSTECHNIKAI BIZONYÍTVÁNY